Back to EPSON EPSON - Matrix topedge.com
 
 

Click for details
Top EPSON LX-300
Indeplineste in totalitate cerintele impuse de munca de rutina a unei imprimante matriceale cu 9 ace. Poate fi cuplata cu diferite sisteme de imprimare prin interfete seriala si/sau paralela. Si ceea ce conteaza intr-adevar, este ca tipareste rapid si bine.
LX - 300 tipareste cu o viteza de pana la 264 cps. in modul draft (12 cpi) in toate formatele, adica de la etichete la plicuri, de la coli individuale la hartie continua. Dispune de un sistem de management al hartiei foarte bine gandit, astfel incat nu se pierde timp atunci cand se lucreaza cu formate diferite. Alt aspect prin care LX - 300 se detaseaza este acela ca daca se doreste ea poate tipari color.

Click for details
Top EPSON FX-1170
Folosirea unei tehnici avansate in manipularea hartiei, viteza mare de tiparire, si exceptionala rezistenta sunt calitatile de baza ale imprimantei. Cu posibilitatea alegerii a patru cai de acces a hartiei si cu un push/pull tractor, caruciorul FX-1170 poate lua cele mai multe tipuri de hartie incluzand coli simple, coli autocopianta, etichete, chiar si plicuri, toate putand fi in prealabil incarcate si usor selectate la cerere.
Click for details
Top EPSON FX-880/FX-1180
Viteza de tiparire de pana la 410 cps
1 original si 5 copii simultan
Manevrare usoara a hartiei
Posibilitate de lucru in retea oferita de interfata optionala
Folosire usoara

Click for details
Top EPSON FX-980
Vol. de tiparire:
25 mil. Linii (excluzand capul de tiparire)
300 mil. Caractere (capul de imprimare)
7.5 Mil. Caractere (ribbon)
MTBF: 10000 ore
Compatibil CEl: 89/336/EWG si 73/23/EWG
Dimensiuni:
528 x 404 x 236 mm (Standard)
528 x 471 x 380 mm (1-CSF)
528 x 600 x 411 mm (1 CSF + 2 CSF)
Greutatea: 11 kg / 13 kg / 13,5 kg

Click for details
Top EPSON FX-2180
Viteza de tiparire max. 500 cps
1 original si 6 copii la o trecere
Extrem de fiabila in timpul folosirii permanente
Suporta tiparirea hartiei A3 si a codurilor de bara
Posibilitatea de a lucra in retea asigurata de folosirea interfetei optionale

Click for details
Top EPSON DFX-5000+
O imprimanta de o performanta foarte mare oferita de EPSON: DFX - 5000+. Pentru noi performanta mare inseamna lucru neintrerupt la o viteza maxima. Cu o viteza maxima de 560 cps, va tiparii liste interminabile, formulare sau orice documente care nu contin caractere alfanumerice. Asadar va puteti baza pe aceasta imprimanta oricand. DFX - 5000+ este echipata cu un sensor automat care va inchide imediat imprimanta in cazul in care ceva nu merge perfect. De altfel, aveti alte lucruri mai importante de facut, decat sa va supravegheati imprimanta...
Click for details
Top EPSON DFX-8500
Viteza de tiparire de pana la 1120 cps
Conexiune de retea prin interfeta optionala
Tipareste pana la formate A3 si dispune de font-uri de coduri de bare interne
Fiabilitate mare si viata indelungata
Multe functiuni automate pentru hartie
Optional : cutter de hartie

Click for details
Top EPSON LQ-300
O imprimanta matriceala cu 24 ace care trece onorabil toate testele de versatilitate.Datorita perfectei manevrabilitati a hartiei, tipareste pe cele mai diverse tipuri si formate de hartie cu aceasi usurinta indiferent ca este cazul etichetelor, plicurilor, colilor individuale, hartiei continue si chiar si a altor forme de hartie comercializata. Lucreaza cu fiabilitate absoluta, economiseste spatiu si este totodata foarte economica. Aceasta nu Ónseamna ca poate fi afectatata calitatea. Cu toate ca nu are un numar de font-uri calitative Ón program, permite scalarea a patru tipuri de font-uri. Acestea pot fi obtinute nu numai la tiparirea alb - negru ci si color.
Click for details
Top EPSON LQ-670
Una din imprimantele cele mai rapide din clasa sa. Tipareste pana la 300 de caractere pe secunda in modul Draft. Abilitatea ei de a folosi o gama larga de formate de hartie, inclusiv foi taiate, hartie continua si alte feluri de formate ofera o varietate de domenii de aplicabilitate. Indiferent ce doresti sa tiparesti, fie ca sunt bilete, documente de inaintare, facturi, plicuri, etichete, liste de preturi, EPSON LQ - 670 garanteaza rezultate exceptionale...
Click for details
Top EPSON LQ-870
Un model de varf al generatiei de imprimante matriceale cu 24 de ace. Ceea ce poate aceasta oferi va lasa muti. Munca nu a fost niciodata mai usoara multumita noului si avansatului mod de manuire a hartiei. Mari cantitati de hartie si o mare varietate a formatelor sunt pastrate in ordine datorita celor patru cai de alimentare: sus, jos, spate si fata. LQ - 870 este, de asemenea, foarte impresionanta datorita conceptiei noi si ergonomice care anticipeaza viitorul. Datorita limbajului ESC/P2 optimizat al imprimantei, LQ - 870 este capabila de performante care sunt cu adevarat iesite din comun. Tipareste grafica cu o extraordinara precizie permitand reglarea inaltimii intre 8 si 24 de puncte. Mai mult, sarcina este implinita cu o viteza de pana la 300 caractere/sec (10cpi).
Click for details
Top EPSON LQ-2080
Fiabilitate
Extrem de rapida
Completa cu multi-part forms
Comfort sporit datorita manevrarii automata a hartiei si asezarea acesteia
Numeroase interfete
Constructie robusta care este protejata impotriva prafului

Click for details
Top EPSON LQ-2180
Fiabilitate
Extrem de rapida
Completa cu multi-part forms
Comfort sporit datorita manevrarii automata a hartiei si asezarea acesteia
Numeroase interfete
Constructie robusta care este protejata impotriva prafului

topedge.net


e-shop


Sales Department


Company Info


news


CopyShop


Equipments Service


Contact Us

 
XEROX | EPSON | BROTHER 
© Copyright 1999 TOP EDGE Engineering
Suggestions at webmaster@topedge.com