Back to EPSON EPSON - Visuals topedge.com
 
 

Click for details
Top EPSON EMP-5500
Oricine, care trebuie sa prezinte proiectii externe, va aprecia un video proiector care confera succes luminii. Si pentru aceia EPSON ofera noul SVGA video proiector EMP-5500: greutatea extrem de redusa de numai 4,2 kg., design-ul sau compact (format A4) si inaltimea doar de 93 mm fac din EPSON EMP-5500 partenerul ideal de calatorie. Factorul caruia i se datoreaza greutatea mica este folosirea noului material pentru carcasa bazat pe policarbonat. Odata pornit EPSON EMP-5500 iti arata clar ce este in el: o excelenta tehnologie inalta a noilor dimensiuni.
Click for details
Top EPSON GT-7000 USB
Performanta lui GT-7000 USB este egala cu cea a unui scanner profesional, dar poate fi obtinuta la un pret mult mai rezonabil. Avand caracteristici tehnice convingatoare, scanner-ul este usor de folosit si este livrat cu un pachet software extensiv.
Click for details
Top EPSON GT-7000/GT-7000Photo
Performanta lui GT-7000 si a lui GT-7000 Photo este egala cu cea a unui scanner profesional, dar poate fi obtinuta la un pret mult mai rezonabil. Avand caracteristici tehnice convingatoare, scanner-ul este usor de folosit si este livrat cu un pachet software extensiv. GT-7000 poate fi achizitionat in doua versiuni: versiunea standard si versiunea foto, care include un adaptor pentru diapozitive si benzi de film negativ. Amandoua sunt special adaptate pentru a fi folosite cu imprimantele inkjet EPSON STYLUS COLOR.

topedge.net


e-shop


Sales Department


Company Info


news


CopyShop


Equipments Service


Contact Us

 
XEROX | EPSON | BROTHER 
Copyright 1999 TOP EDGE Engineering
Suggestions at webmaster@topedge.com